امروز » دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۴۳

تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ ۰۸:۵۵:۳۳


قدرت خرید تسهیلات مسکن به قدر کافی افزایش پیدا کرده است

وزیر راه و شهرسازی گفت: نرخ تسهیلات مسکن در بافت‌ های فرسوده به ۸ درصد رسیده و قدرت خرید تسهیلات مسکن به قدر کافی افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، عباس آخوندی در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در مورد برنامه‌های اشتغال وزارت راه عنوان کرد: در جنوب ایران مثل چابهار و عسلویه پروژه‌هایی برای افزایش اشتغال در این زمینه وجود دارد.

وی با اشاره به طرح‌های مسکن در دولت یازدهم عنوان کرد: این بحث مسکن اجتماعی برای سالی ۱۰۰ هزار مسکن تصویب شده است. اصلی‌ترین بحث ما در حوزه مسکن بحث جوانان و بافت‌های فرسوده است.

آخوندی گفت: در حوزه مسکن هم خانه اولی‌ها و هم مسکن‌های حومه شهرها مهم است و هر کسی وزیر باشد اگر به این مسائل توجه نکند به حاشیه رفته است.

وزر راه و شهرسازی در مورد نرخ تسهیلات مسکن گفت: این نرخ در بافت‌های فرسوده به ۸ درصد رسیده و قدرت خرید تسهیلات به قدر کافی افزایش پیدا کرده است.




حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری بانک مسکن است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Powerd By Taminmohtava