امروز » جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۳۳

تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۶/۰۳/۲۰ ۱۳:۱۳:۱۲


اصلاح قوانین به معنای ادغام بانک‌ ها نیست

قربانی، با اشاره به اینکه در صورت نیاز به ادغام و یا انحلال موسسات و یا بانک‌ ها، کارها طبق روال مشخصی صورت می‌گیرد، افزود: طرح این مباحث به معنای ایجاد نگرانی برای مردم نیست.

پیمان قربانی معاون اقتصادی بانک مرکزی، در گفتگو با خبرگزاری ایبنا درباره مباحث مطرح شده پیرامون ادغام و یا انحلال برخی بانکها و موسسات گفت:  اینکه رییس کل بانک مرکزی درباره این موضوع بحث کرده و در اصلاح نظام بانکی نیز بوده، در دنیا یک مقوله استانداردی است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی اظهار داشت: در همه کشورها همان گونه که درباره نحوه تولد یک بنگاه و موسسه مباحثی وجود دارد، درباره از بین رفتن آن نیز شرایط مشخص است. نه تنها بانک ها، بلکه هر بنگاه و شرکتی شاید در مقطعی دیگر نتواند به حیات خود ادامه دهد.

قربانی ادامه داد: بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر ثبات و سلامت مالی، باید موسسات سالم و سلامت را پایش کند که بتوانند در اقتصاد کشور فعالیت کنند که هم بتوان از این طریق نفع اقتصادی حاصل کرد و هم اینکه از سپرده های مردمی صیانت شود.

وی خاطر نشان کرد: در عین حال، بانک مرکزی با تحلیل دقیق شرایط هر اقدامی در این زمینه لازم باشد انجام می دهد، اما بحث اینکه نگرانی برای مردم باشد وجود ندارد و هدف سلامت نظام بانکی و بازار مالی است و اگر روزی قرار باشد موسسه ای ادغام و یا منحل شود رویه خاص خودش را دارد.

این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: اینکه ما بخواهیم مقررات لازم و رویه ها را در این زمینه احصاء کنیم به معنای اینکه حتما بخواهیم این کار را انجام بدهیم نیست.

قربانی با اشاره به طرح اصلاح نظام بانکی، خاطر نشان کرد: این طرح اصولا به ریشه های بروز انجماد مالی می پردازد. اینکه مطالبات غیرجاری در اقتصاد ایران بالا است و با وجود تلاش های بانک مرکزی، کماکان به صورت معنادار وجود دارد بخش زیادی به اصلاح قوانین و مقررات باز می‌گردد.

به گفته وی، اینکه بخشی از منابع بانک ها سوخت می شود و بازگشت ندارد به معنای این نیست که افراد نمی خواهند آن را بازپس بدهند چون بخشی از قوانین و مقررات ایراد دارد و به صورتی است که بانک ها نمی توانند حقوق از دست رفته را استیفا کنند.




حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری بانک مسکن است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Powerd By Taminmohtava