امروز » جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۳۹

تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۶/۰۴/۰۴ ۱۱:۴۴:۴۱


پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی مسکن مهر در شیروان خراسان شمالی

۸۰ درصد از پروژه‌ های مسکن مهر کوی وحدت در شهرستان شیروان به بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده‌ اند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مجید محمدی سرپرست مدیریت مسکن و ساختمان راه و شهرسازی خراسان شمالی، درباره پروژه‌های مسکن مهرکوی وحدت شهر شیروان که شنیده شده است فقط ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیان کرد: ۸۰ درصد از پروژه‌های مسکن مهر کوی وحدت به بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده‌اند.

محمدی افزود: اجرای طرح مسکن مهر در خراسان شمالی همزمان با سایر نقاط کشور در سال ۸۶ کلید خورد و سهم خراسان شمالی از محل این طرح، احداث ۲۵ هزار واحد مسکن مهر برای متقاضیان بود.

وی ادامه داد: در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر (بجنورد، شیروان و اسفراین) ۱۵ هزار و ۵۰۰ واحد تکمیل و تحویل شده و هنوز حدود چهار هزار و ۵۰۰ واحد دیگر نیز در دست احداث هستند که پیشرفت فیزیکی اغلب این واحدهای در دست ساخت به بیش از ۸۰ درصد می‌رسد.

 


کلید واژه ها



حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری بانک مسکن است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Powerd By Taminmohtava