امروز » جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۵۸

تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۰۹:۰۶:۵۱


با راهبری رهبر معظم انقلاب و همت جوانان ایران، آینده ای شکوفا پیش رو خواهیم داشت

وزیر راه و شهرسازی گفت: با راهبری رهبر معظم انقلاب و همت جوانان ایران، آینده‌ای شکوفا و ایرانی آبادان را پیش رو خواهیم داشت.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا به نقل از ایرنا، «عباس آخوندی» یکشنبه در سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی،گفت: ۲۲ بهمن ماه روزی تاریخی در ایران اسلامی است که در چنین روزی تغییری بنیادین در ایران رخ داد و نظام کشور از سلطنتی به جمهوری اسلامی تغییر کرد.

وی اضافه کرد: در این روز، اراده‌ ملی با رهبری منسجم و مقتدر توانست تغییراتی بنیادین را در ایران رقم بزند.

آخوندی افزود: ۲۲ بهمن این پیام را برای همگان و همه جوانان سرزمین ایران دارد که ما هنوز برای توسعه، رشد و شکوفایی ایران شهر عزیزمان راهی طولانی در پیش داریم و به گام‌هایی بلند و جدید نیاز داریم.


کلید واژه ها



حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری بانک مسکن است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Powerd By Taminmohtava