سهم «بانک مسکن» از تسهیلات «مسکن مهر»
احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر اظهار کرد: تعداد کل واحدهای مسکن مهر 2 میلیون و 215 هزار خواهد شد که تا پایان دولت یازدهم در صورت تأمین منابع مورد نیاز تمام واحدها بدون مشکل و دارای متقاضی تمام و تحویل داده میشود. به این ترتیب پرونده مسکن مهر بسته خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن به نقل از روزنامه ایران، مهرآبادی به یکی از اقدامات دولت یازدهم برای تأمین اعتبار مورد نیاز واحدهای نیمه کاره اشاره کرد و افزود: افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر از 30 میلیون تومان به 40 میلیون تومان یکی از این اقدامات است. اکنون بانک مرکزی پرداخت این تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی مسکن مهر را به بانکهای عامل ابلاغ کرده است.
ظاهراً اداره اعتبارات بانک مرکزی در 29 دی ماه افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر از 30 میلیون تومان به 40 میلیون تومان را به بانکهای عامل مسکن، ملی، صادرات، تجارت، ملت و رفاه ابلاغ کرد که سهم بانک مسکن در این مصوبه بیش از سایر بانکها بود. نرخ سود این تسهیلات برای شهرهای کوچک 4 درصد، برای مراکز استان ها 7 درصد و تهران 9 درصد است. گزارشها حاکی از آن است که سهم بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات 40 میلیون تومانی مسکن مهر در این جلسه 390 هزار واحد مسکونی و سایر بانکهای عامل سر جمع حدود 80 هزار واحد مسکونی تعیین شد.