مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود خبرداد:
استقبال شرکتها از ورود به ساخت مسکن برای کم درآمدها
علی مدرس هاشمی در گفتگو با پایگاه خبری بانک مسکن، نوآوری در ساخت را یکی از اولویتهای این شرکت اعلام کرد و گفت: در همین راستا پروژه مسکونی فرشته به عنوان پروژه ساختمان سبز در استان یزد تعریف شد.
وی با اشاره به مشکلات آب و برق در استان یزد، ادامه داد: ساختمان سبز به عنوان یکی از پروژههای شاخص شرکت سرمایه گذاری مسکن زایندهرود در این استان با هدف صرفه جویی در انرژی در حال احداث است که تمام برق مشاعات این پروژه از طریق انرژی خورشیدی تامین میشود. همچنین فاضلاب خاکستری این پروژه پس از تصفیه، برای آبیاری مشاعات ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه در مرحله پیشرفت فیزیکی 80 درصد قرار دارد، از بهرهبرداری این پروژه در سال 96 خبرداد و گفت: هدف اصلی این شرکت ارتقای سطح فرهنگ ساخت و ساز در صنعت ساختمان سازی برای کاربریهای مختلف است که با همین رویکرد پروژه احداث ساختمان سبز به عنوان نخستین پروژه سبز در بین شرکتهای زیر مجموعه گروه سرمایه گذاری مسکن کلید خورد.
مدرسهاشمی پروژه «چهارباغ بالا» در اصفهان را از دیگر پروژههای شاخص در دست اجرای شرکت سرمایه گذاری مسکن زایندهرود عنوان کرد و گفت: این پروژه نیز نزدیک 33 پل اصفهان در حال ساخت است و با توجه به اینکه در منطقه خاصی به لحاظ تاریخی جانمایی شده تلاش کردیم تا ضمن رعایت استانداردهای ساخت پروژههای تجاری، با بافت سنتی منطقه همخوانی داشته باشد.
این مقام مسئول گفت: پروژه چهارباغ بالا در مسابقات سازه فولاد کشور در اسفند 95 موفق به کسب رتبه «سازه تقدیر شده» در سطح ملی شد.
وی با بیان اینکه پروژههای شرکت سرمایه گذاری مسکن زایندهرود در دو قالب «خودمالکیتی» و «مشارکتی» ساخته میشود گفت: در پروژههای خودمالکیتی تامین زمین و ساخت بر عهده شرکت است که در این روش رویکرد شرکت در ساخت واحدهای مسکونی برای اقشار میان درآمد و کم درآمد متمرکز شده؛ در عین حال در پروژههای مشارکتی، آورده شریک زمین و ساخت پروژه بر عهده شرکت است.
مدرسهاشمی با تاکید بر اینکه بر اساس دستور مدیرعامل بانک مسکن رویکرد سرمایه گذاری شرکتهای سرمایه گذاری مسکن باید در جهت ساخت پروژههای مسکونی برای گروههای میان درآمد و کم درآمد سوق داده شود افزود: تنوع تسهیلاتی بانک مسکن به ویژه برای اقشار با درآمد متوسط جامعه و پایینتر، در نهایت منجر به استقبال بسیار خوب متقاضیان خرید مسکن از انواع تسهیلات شده است.
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری مسکن زایندهرود، به استقبال بیش از پیش این شرکت از ساخت و سرمایه گذاری در پروژههای مسکونی برای دهکهای مختلف اشاره کرد و گفت: بر همین اساس در تلاش هستیم تا به پروژههایی ورود کنیم که با توانایی اقشار میان درآمد و کم درآمد همخوانی داشته باشد.
وی گفت: طبق آخرین آمارهای ارائه شده از سوی بانک مسکن افتتاح حساب روزانه برای دریافت تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم از 1000 فقره در روز عبور کرده است که این موضوع نشان میدهد چشم انداز خوبی در انتظار بخش مسکن است.
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری مسکن زایندهرود با بیان اینکه در طول 10 ساله گذشته حدود 7 هزار واحد تجاری، مسکونی، اداری و سایر کاربریها تکمیل و تحویل گروههای هدف شده است گفت: نام بانک مسکن و گروه سرمایه گذاری مسکن اعتبار خاصی دارد و این موضوع باعث شد تا مردم به شرکتهای سرمایه گذاری وابسته به گروه اعتماد کنند.
بر اساس این گزارش، شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود با ماهیت شعبه و مرکزیت شهر اصفهان با هدف تحت پوشش قرار دادن استانهای اصفهان، چهار محال بختیاری و یزد در نیمه اول سال 1369 تاسیس شد و از سال 1385 به صورت شرکت مستقل فعالیت خود را آغاز کرد.