رئیس کمیسیون عمران مجلس:

دستاوردهای موفق بانک مسکن در حوزه ارائه تسهیلات بانک مسکن

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، افزایش تسهیلات مسکن را یکی از مهمترین اقدامات بانک مسکن در دولت یازدهم عنوان کرد.
پایگاه خبری بانک مسکن

محمدرضا رضایی کوچی همچنین  گفت: تنوع در عرضه انواع تسهیلات با سپرده و بدون سپرده و همچنین افزایش سقف تسهیلات مسکن  از دستاوردهای مهم در این بخش به شمار می‌رود.

وی در گفتگو با پایگاه خبری بانک مسکن به اقدامات مثبت بانک مسکن در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط عطف پیشرفت بانک مسکن تغییر اساسنامه این بانک برای توسعه‌ای شدن بود.

وی با بیان اینکه مدیران ارشد بانک مسکن پیش از اصلاح اساسنامه در جهت توسعه‌ای شدن، فعالیت‌های خود را سوق دادند، گفت: یکی از الزامات توسعه‌ای شدن یک بانک تجاری، فعالیت در حیطه تخصصی همان بانک است که متاسفانه در نظام بانکی کشور اصولا بانک‌ها در این جهت حرکت نمی کنند اما بانک مسکن در این زمینه توانست پیشرو باشد.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با توجه به اینکه تعدادی از بانک‌های کشور از جمله بانک مسکن با هدف توسعه یک بخش تاسیس شدند انتظار می رود عمده فعالیت خود را در بخش تخصصی خود متمرکز کنند که در این زمینه برنامه‌ها و اقدامات این بانک نشان از این تغییر رویکرد نسبت به ادوار گذشته دارد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به توجه به مسکن در قوانین بالادستی مسکن گفت: به استناد اصل سی و یکم قانون اساسی کشور، داشتن‏ مسکن‏ متناسب‏ با نیاز، حق‏ هر فرد و خانواده‏ ایرانی‏ است‏ و دولت‏ موظف‏ است‏ با رعایت‏ اولویت‏ برای‏ آنها که‏ نیازمندترند به‏ خصوص‏ روستانشینان‏ و کارگران‏ زمینه‏ اجرای‏ این‏ اصل‏ را فراهم‏ کند.

وی ادامه داد: اصل چهل و سوم قانون اساسی نیز از مسکن به عنوان یکی از اقلام اساسی و مورد نیاز جامعه نام می برد که از این حیث توجه دولت‌ها را به این کالای اساسی بیش از پیش می‌طلبد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسکن از اقلامی است که بیشترین سهم را بر اساس آمارهای رسمی اقتصادی به خود اختصاص می دهد گفت: بر اساس آمار و اطلاعات سال 94 بانک مرکزی بخش مسکن 35 درصد از کل هزینه سالانه یک خانوار را به خود اختصاص می دهد که این رقم بسیار بالا است.

رضایی‌کوچی افزود: علاوه بر این آنچه در رفتار جامعه مشخص و مبرهن است نیاز جمعیت غالب کشور به ویژه جوانان به مسکن بیش از هر کالای دیگر است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل افزایش سن ازدواج در بین جوانان بدون تردید عدم توانایی این قشر از جامعه برای تهیه مسکن است گفت: مسکن پیشران بخش اقتصاد کشور است و هر اتفاق مثبت و منفی در اقتصاد بر این کالا نیز تاثیر گذار خواهد بود؛ از همین جهت متاسفانه در یک بازه زمانی به دلیل رشد منفی اقتصاد و آسیب‌هایی که به اقتصاد کشور وارد شد، قیمت تمام شده بخش مسکن نیز افزایش یافت و در مقابل میزان تسهیلات پاسخگوی نیاز جامعه نبود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، افزایش تسهیلات مسکن را یکی از مهمترین اقدامات بانک مسکن در دولت یازدهم عنوان کرد و گفت: تنوع در عرضه انواع تسهیلات با سپرده و بدون سپرده و همچنین افزایش سقف تسهیلات مسکن با دریافت مجوز از شورای پول اعتبار از دستاوردهای مهم در این بخش به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تاسیس صندوق پس انداز مسکن یکم سقف تسهیلات مسکن از 20 میلیون تومان به 80، 60 و 40 میلیون تومان به تناسب نیاز کشور افزایش یافت که به تبع آن سهم تسهیلات از قیمت تمام شده مسکن را نسبت به گذشته افزایش داد.

رضایی کوچی نرخ سود 9.5 درصد را از دیگر موفقیت‌های بانک مسکن برای تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم عنوان کرد و گفت: بر اساس آمارهایی که از بانک مسکن ارائه می شود میزان متقاضیان استفاده از این تسهیلات به تدریج در حال افزایش است که این نشان از اقبال عمومی جامعه از این نوع تسهیلات دارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم در پایان گفت: به رغم این اتفاقات مثبت اما با توجه به اینکه بخش قابل پیش بینی نیست، پیشنهاد می کنیم این بانک در کنار اقدامات خوب خود در سود سایر تسهیلات خود در حوزه مسکن را بازنگری کند تا با سود تسهیلاتی که سایر بانک های تجاری در بخش های مختلف اقتصادی می دهند متفاوت باشد.

 



ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000