معاون اداره تسهیلات تبصره‌ای بانک مسکن:

پرداخت تسهیلات مسکن مهر خوزستان شتاب گرفت

معاون اداره تسهیلات تبصره‌ای بانک مسکن از رفع موانع پرداخت تسهیلات الحاقی ۳۰ به ۴۰ میلیون تومانی مسکن مهر به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه‌ تمام مسکن مهر استان خوزستان خبر داد.
پایگاه خبری بانک مسکن

تبسم فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن، با اشاره به سفر روز گذشته خود به استان خوزستان اظهار کرد: این سفر به منظور رفع مشکلات پروژه‌های مسکن مهر این استان صورت گرفت و طی آن درباره پروژه‌های عقب مانده تصمیم‌گیری و تعیین تکلیف شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از پروژه‌های مسکن مهر استان خوزستان به دلیل مواجهه با مشکلاتی، دچار عقب ماندگی بسیار شدید است، گفت: تسهیل فرایند تکمیل این پروژه نیازمند رسیدگی ویژه بود. از این رو در سفر اخیر به خوزستان با حضور نماینده بنیاد مسکن موضوع مورد بررسی بانک مسکن قرار گرفت.
فرجی با بیان اینکه بنیاد مسکن مکلف به نظارت بر پروژه‌های مسکن مهر متعلق به شهرهای با جمعیت کمتر از 25 هزار نفر است، خاطرنشان کرد: با تصمیمات تازه‌ای که اتخاذ شد و تکالیفی که برای بنیاد مسکن، بانک مسکن و مردم عادی صاحبان این پروژه در نظر گرفتیم، انتظار می‌رود مشکل این پروژه در آینده نزدیک برطرف شود.
به گفته معاون اداره تسهیلات تبصره‌ای بانک مسکن، پروژه عقب مانده استان خوزستان متشکل از 500 واحد است که مردم عادی مسوولیت ساخت آن را با نظارت بنیاد مسکن بر عهده دارند.
فرجی با بیان اینکه در سفر اخیر بر تسهیل پرداخت تسهیلات الحاقی مسکن مهر از 30 به 40 میلیون تومان تاکید شد، افزود: بانک مسکن به منظور رفع مشکلات پیش روی پروژه‌های نیمه تمام استان خوزستان، متعهد شد در پرداخت این تسهیلات تسریع کند.
وی همچنین از استمرار این سفرها در استان‌های دیگر طی سال آینده به منظور نظارت و تسریع در نحوه پرداخت تسهیلات بانک مسکن به پروژههای ناتمام مسکن مهر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، پروژه مسکن مهر در حقیقت بزرگ‌ترین پروژه نیمه‌کاره باقی مانده از دولت دهم است که با هدف خانه‌دار کردن اقشارکم‌ درآمد طراحی و اجرا شد. طرح مسکن مهر در قالب واگذاری حق بهره‌برداری از زمین برای ساخت مسکن کوچک با میانگین زیربنای هر واحد 75 متر مربع و با هدف کاهش و حذف هزینه زمین از قیمت تمام شده ساختمان برای انطباق با توان مالی خانوارهای کم‌درآمد و میان درآمد در نظر گرفته شد. در این طرح متقاضیان تنها مالک اعیانی واحد مسکونی احداثی خواهند بود و هرگونه نقل و انتقال ملک همراه با عرصه،‌ خلاف قانون و باطل است. اما انتخاب نادرست اراضی فاقد تاسیسات زیربنایی در حاشیه شهرها مهم‌ترین نقطه ضعف این طرح است که به طولانی شدن فرایند اجرای آن، متورم شدن هزینه ساخت و در نهایت افزایش فشار به متقاضیان منجر شده است. در این میان، مسولیت اصلی تامین مالی مسکن مهر از سال 86 تا کنون بر عهده بانک مسکن بوده است.
بر اساس این گزارش، از کل ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار واحد مسکن مهر تاکنون یک میلیون و 775 هزار واحد افتتاح و یک میلیون و ۵۱۱ هزار و ۹۰ واحد تحویل متقاضیان شده است.



ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000