عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تشریح کرد:

دو اقدام موثر در دولت برای خروج بازار مسکن از رکود

دسته بندی : اخبار مسکن
۱۳۹۶/۰۲/۲۳
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش سقف تسهیلات بدون سپرده بانک مسکن در روزهای اخیر، گفت: این اقدام می‌تواند قدرت خرید مردم را به شکل موثری افزایش دهد.
پایگاه خبری بانک مسکن

حسین هاشمی تختی‌نژاد در گفت‌ و گو با پایگاه خبری بانک مسکن، با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در بخش مسکن، اظهار کرد: سال گذشته نرخ سود بانکی تسهیلات خرید مسکن صندوق پس‌ انداز مسکن یکم تک‌ رقمی شد که این اقدام در هیچ‌ یک از دولت‌های گذشته سابقه نداشته است.

وی با بیان اینکه کاهش نرخ سود بانکی تسهیلات، عامل بسیار مهمی در جهت خروج بازار مسکن از رکود محسوب می‌شود، این امر را اولین اقدام مهم دولت کنونی در بخش مسکن ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه برخورداری از تسهیلات صندوق پس‌ انداز مسکن یکم نیازمند سپرده‌گذاری حداقل یک‌ ساله است، سال گذشته تاثیر این اقدام در خروج بازار از رکود چندان مشهود نبود اما در سال جاری قطعا نتیجه استقبال از این نوع تسهیلات را لمس خواهیم کرد و با افزایش استقبال از این نوع تسهیلات بانک مسکن به دنبال کاهش سود آن، امسال زوجین جوان خانه‌ اولی بسیاری امکان ورود به بازار خرید مسکن را یافته‌اند.

نماینده بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به موفقیت دولت در مهار تورم، گفت: با وجود این کارنامه موفق، مشکل رکود در کشور هنوز حل نشده و بخش مسکن نیز به شدت از آن متاثر است. اما به نظر می‌رسد امسال بتوان سیگنال‌های موفقیت دو برنامه اصلی دولت در بخش مسکن را مشاهده کرد.

به گفته وی، پس از تک رقمی شدن نرخ سود بانکی تسهیلات خرید مسکن، دومین اقدام مهم دولت تقویت قدرت خرید مردم بود که در بخشی از آن در ابتدای سال گذشته عملیاتی شد و سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن افزایش یافت و بخش دیگر آن هم در ابتدای امسال با تغییراتی که در سبد تسهیلات بدون سپرده مسکن صورت گرفت، محقق شد.

هاشمی تختی‌نژاد در ادامه راهکار سوم رونق‌ بخشی به اقتصاد کشور و به‌ ویژه بازار مسکن را حمایت از صنعت ساخت‌ و ساز توصیف کرد و گفت: صنعت ساختمان دچار رکود فراگیر است و برای خروج از این وضعیت به حمایت دولت نیاز دارد.

این نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت شناسایی عوامل گوناگون رونق و رکود بازار مسکن، گفت: قطعا رکود صنعت ساخت‌ و ساز در دنباله خود رکود مسکن را به دنبال داشته است و از این رو حمایت دولت از سازندگان می‌تواند به رونق بازار مسکن نیز منجر شود.

وی با اشاره به اینکه رونق بازار مسکن نباید توام با جهش قیمت باشد، گفت: رونق گرفتن همراه با افزایش شدید قیمت‌ها نه تنها مشکلی از اقتصاد را حل نمی‌کند بلکه خود به منزله مشکل تازه، طرف تقاضا را از امکان و توانایی حضور در بازار برای خرید آپارتمان، ناامید می‌کند. بنابراین رونق بازار مسکن باید با کنترل رشد قیمت‌ها در محدوده نرخ تورم صورت گیرد چرا که در غیر این صورت تاثیر اقدامات دولت در زمینه افزایش قدرت خرید، خنثی خواهد شد.



ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000