مدیرعامل گروه سرمایه گذاری زاینده رود اعلام کرد:
استفاده از الگوی شهرک سلامت اصفهان در تبریز
علی مدرس هاشمی در گفتگو با پایگاه خبری بانک مسکن، با اشاره به بازدید محمد رضا امینی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن از شهرک سلامت اصفهان گفت: یکی از سیاستهای گروه انجام امور تحقیقاتی و مطالعاتی از این شهرک است تا در صورت بررسیهای کارشناسی نمونهای از این شهرک را در تبریز اجرایی کنند.
وی ادامه داد: در همین راستا دیروز مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن به همراه یاسمی مدیرعامل سرمایهگذاری مسکن شمال غرب از این پروژه بازدید کردند.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای شرکت سرمایه گذاری شمال غرب در تبریز به نظر می رسد امکان الگو برداری از شهرک سلامت اصفهان در تبریز نیز وجود داشته باشد که در این زمینه کار کارشناسی لازم از سوی مدیران شرکت انجام خواهد شد.
مدرس هاشمی با بیان اینکه شهرک سلامت اصفهان محل تجمیع متخصصان و پزشکان است گفت: شهرک اصفهان با مدیریت مجریان «اصفهان سیتی سنتر» و با بهره گیری از منابع مشترک سرمایهگذاری داخلی و خارجی در حال اجرا است.
به گفته وی، این پروژه در راستای تحقق اهداف کلان کشور و سند چشم انداز ایران1400 اجرایی میشود و گسترهی خدمات آن ملی و منطقهای است که سرمایهگذاران عمده این پروژه نیز شرکت پرستیژلند ایران و شهرداری اصفهان هستند.
مدرس هاشمی با بیان اینکه این پروژه در 3 فاز در حال اجرا است افزود: فاز اول در مساحتی نزدیک به 84هزار متر مربع در قالب 36 گروه از رشتههای گوناگون پزشکی،گروه مطب های شخصی و مراکز خرید فعال خواهد بود.
این مقام مسئول ادامه داد: فاز 2 غالبا به منظور رفاه حال بیماران و صرفه جویی در وقت و تامین بیشترین سرویسها از قبیل تصویر برداری آزمایشگاه هر یک در دو طبقه، رستوران ارکانیگ، سالنهای چند منظوره، کلوپ استراحت پزشکان و پذیرایی و فاز 3 نیز که دارای هتل پنچ ستاره در 12 طبقه است به منظور پذیرایی از پزشکان داخلی و خارجی و بیماران و همراهان آنان که از سراسر کشور به اصفهان میآیند طراحی شده است.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود در بخش دیگری از اظهاراتش درباره رویکرد این شرکت گفت: پروژههای شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود در دو قالب خودمالکیتی و مشارکتی ساخته میشود بدین ترتیب که در پروژههای خودمالکیتی تامین زمین و ساخت بر عهده شرکت است. در این روش، رویکرد شرکت در ساخت واحدهای مسکونی برای اقشار میان درآمد و کم درآمد متمرکز شده؛ در عین حال در پروژه های مشارکتی، آورده شریک زمین و ساخت پروژه بر عهده شرکت است.
مدرس هاشمی با تاکید بر اینکه بر اساس دستور مدیرعامل بانک مسکن رویکرد سرمایه گذاری شرکتهای سرمایه گذاری مسکن باید در جهت ساخت پروژههای مسکونی برای گروه های میان درآمد و کم درآمد سوق داده شود افزود: تنوع تسهیلاتی بانک مسکن به ویژه برای اقشار با درآمد متوسط جامعه و پایینتر، در نهایت منجر به استقبال بسیار خوب متقاضیان خرید مسکن از انواع تسهیلات شده است.
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود، به استقبال بیش از پیش این شرکت از ساخت و سرمایه گذاری در پروژههای مسکونی برای دهکهای مختلف اشاره کرد و گفت: بر همین اساس در تلاش هستیم تا به پروژههایی ورود کنیم که با توانایی اقشار میان درآمد و کم درآمد همخوانی داشته باشد.