تسهیلات جدید ساخت مسکن ابلاغ شد

بانک مرکزی با صدور بخشنامه ای به بانک مسکن مجوز داد از محل صندوق پس انداز مسکن یکم شرایط پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ساخت مسکن به انبوه سازان را فراهم کند.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، بر اساس این بخشنامه که با هدف حمایت از سمت عرضه مسکن و پاسخ به نیاز متقاضیان مصرفی واحدهای مسکونی در بافت های فرسوده صادر شده است؛آن دسته از انبوه سازانی که تمایل به ساخت مسکن مصرفی در بافت های فرسوده شهری داشته باشند می توانند از تسهیلات صندوق پس انداز یکم مسکن استفاده کنند.

در این بخشنامه آمده است: بر اساس موافقت کمیسیون اعتباری بانک مرکزی «با امکان استفاده از تسهیلات صندوق پس انداز یکم مسکن جهت اعطای تسهیلات ساخت مسکن صرفا در بافت های فرسوده به انبوه سازان، مشروط به سپرده گذاری انبوه سازان در صندوق طبق ضوابط و مقررات موجود و لزوم فروش اقساطی تسهیلات موصوف،پس از ساخت مسکن به افراد با رعایت سقف حداکثر هزار میلیارد تومان ایجاد تعهد برای صندوق و قابل اعطا به انبوه سازان در بافت های فرسوده شهری موافقت به عمل آمده است».

به این ترتیب، تسهیلات جدید از محل صندوق پس انداز یکم مسکن صرفا به آن دسته از انبوه سازانی تعلق می گیرد که تمایل به ساخت و ساز در بافت های فرسوده شهری دارند.

این در حالی است که این انبوه سازان برای استفاده از تسهیلات جدید باید مطابق با ضوابط و مقررات صندوق پس انداز یکم مسکن اقدام به سپرده گذاری کرده و پس از گذشت مدت زمان مشخص، در لیست مشمولان دریافت تسهیلات قرار بگیرند.

حداکثر سقف تعهد بانک عامل بخش مسکن برای پرداخت تسهبلات ساخت مسکن در بافت های فرسوده شهری از محل صندوق پس انداز یکم مسکن هزار میلیارد تومان تعیین شده است.

همچنین به موجب بخشنامه بانک مرکزی مقرر شده است عملکرد شش ماهه واحدهای اجرایی و شعب بانک عامل در این زمینه تهیه و گزارش مربوط به آن به بانک مرکزی منعکس شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران با اعلام خبر تصویب پرداخت تسهیلات جدید ساخت مسکن در بافت های فرسوده به انبوه سازان، درکمیسیون اعتباری بانک مرکزی به خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن اعلام کرد: این تسهیلات هم در جهت حمایت از سمت عرضه مسکن و هم به منظور توانمندسازی متقاضیان خرید واحدهای مسکونی در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب شده است.

محمد سعید ایزدی افزود: در راستای ارتقای نقش بانک عامل بخش مسکن به یک بانک توسعه ای و تخصصی در حوزه مسکن، این مصوبه می تواند گام مهمی در جهت نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده و هسته های میانی شهرها محسوب شود و کمک می کند تا متقاضیان مصرفی مسکن به جای سکونت در پیرامون شهرها در محلات میانی و برخوردار از همه امکانات زیربنایی و روبنایی ساکن شوند.

وی انتخاب بافت های فرسوده به عنوان مقصد پرداخت تسهیلات به انبوه سازان و متقاضیان مسکن را انتخابی شایسته و به جا توصیف کرد و گفت: بانک عامل بخش مسکن همواره مسئولیت و عملکرد مطلوبی در بافت های فرسوده داشته است با اینحال انتظار می رود این نقش مهم و عملکرد کلیدی روز به روز پر رنگ تر شود.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، انبوه سازان طی ماه های اخیر از سیاست گذاران پولی و مسئولان نظام بانکی درخواست کرده بودند امکان پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ساخت مسکن از طریق بانک عامل بخش مسکن و یا سایر بانک ها برای آن ها فراهم شود.

به گفته آن ها قرار گرفتن انبوه سازان در لیست مشمولان دریافت تسهیلات ارزان قیمت بانکی در شرایطی که بازار ساخت مسکن در آستانه خروج از رکود قرار گرفته است می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای موجود در بازار مسکن به خصوص در حوزه ساخت مسکن مص



ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000