مدیر شعب بانک مسکن مرکزی در جمع خبرنگاران:

بانک مسکن در توانمند سازی مالی فاقدین مسکن، نقشی تاثیر گذار دارد

مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی در جمع خبرنگاران، ضمن تبیین خدمات بانک مسکن ، محصول جدیدی از سبد تسهیلات این بانک جهت خرید مسکن را تشریح کرد.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا ، این نشست خبری با حضور و استقبال کم نظیر خبرنگاران رسانه های استان در دفتر مدیر شعب بانک مسکن استان برگزار شد؛ امیری بانک مسکن را تنها بانک توسعه ای - تخصصی در حوزه مسکن خواند که با پشتیبانی از اجرای اهداف کلان کشور و تامین مالی و اجرای برنامه های بانکی و طرح های توسعه ای دولت در توسعه کمی و کیفی بخش مسکن و رونق آن، نیز در توانمند سازی مالی فاقدین مسکن، نقشی تاثیر گذار داشته است.

وی گفت بانک مسکن جهت تحرک بخشیدن به بازار مسکن از طریق تقویت توان مالی طرف تقاضا به وسیله افزایش قدرت خرید خانوارهای متقاضی مسکن بار دیگر برنامه ای جدید در دستور کار خود قرار داده که طی روزهای اخیر به شبکه بانک ابلاغ و در شعب بانک، عملیاتی شده است.

امیری اظهار داشت: محصول جدید بانک حول سه محور در افزایش میزان تسهیلات و بالا بردن قدرت خرید مردم موثر خواهد بود؛ اول اینکه متقاضیان مسکنی که پیشتر حساب صندوق پس انداز مسکن داشته و موعد دریافت تسهیلات آنها سررسید شده است، با این شرط که سقف هر دو تسهیلات از 400 میلیون ریال تجاوز نکند، می توانند به میزان تسهیلات متعلقه به حساب خود، تسهیلاتی بدون سپرده دریافت دارند. مضافا اینکه می توانند تا 200 میلیون ریال نیز تسهیلات جعاله از محل خرید اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن دریافت کنند. مشمولین دوم: دارندگان حساب صندوق پس انداز مسکن جوانان هستند. اینان نیز چنانچه طبق برنامه، موعد اخذ تسهیلات مسکن شان فرا رسیده باشد می توانند به میزان تسهیلات متعلقه تا سقف 500 میلیون ریال در شهرهای اراک و ساوه و تا 400 میلیون ریال در سایر شهرهای استان، تسهیلات بدون سپرده دریافت کنند. همچنین برای زوجینی که هر دو حساب صندوق مسکن جوانان داشته و موعد اخذ تسهیلات شان فرا رسیده باشد این امکان وجود دارد که هر دو، همزمان از سقف تسهیلات مربوطه بر روی یک پلاک استفاده کنند که البته تسهیلات 200 میلیون ریالی جعاله از محل خرید اوراق برای این گروه هم قابل پرداخت می باشد.

امیری سومین محور اعطای تسهیلات بدون سپرده در سبد جدید را خاص افرادی خواند که قصد دارند به صورت انفرادی یا زوجین از محل خرید اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن، تسهیلات خرید مسکن دریافت دارند. وی اظهار داشت: این دسته از متقاضیان نیز می توانند در حالت انفرادی تا 100 میلیون ریال و در حالت زوجین تا 200 میلیون ریال تسهیلات بدون سپرده دریافت دارند. بدین ترتیب مجموع تسهیلات قابل دریافت از محل خرید اوراق به انضمام تسهیلات بدون سپرده جدید به منظور خرید مسکن و نیز تسهیلات تعمیر مسکن، برای هر یک از افراد متقاضی در شهرهای اراک و ساوه تا 800 میلیون ریال و سایر شهرهای استان تا 700 میلیون ریال است و این رقم برای استفاده زوجین در شهرهای اراک و ساوه 1200 میلیون ریال و در سایر شهرهای استان 1000 میلیون ریال می باشد. وی مدت زمان استفاده متقاضیان از این تسهیلات را حداکثر تا پایان سال جاری عنوان کرد و در خصوص مدت زمان و نرخ سود تسهیلات اذعان داشت: مدت زمان تقسیط تسهیلات برای دارندگان حساب صندوق پس انداز مسکن عادی و صندوق پس انداز مسکن یکم 12 ساله و برای تسهیلات جعاله و نیز تسهیلات بدون سپرده 5 ساله است. امیری نرخ سود تسهیلات از محل حساب صندوق پس انداز مسکن عادی را 11 درصد، از محل حساب صندوق پس انداز مسکن یکم را 9/5 درصد، از محل حساب پس انداز مسکن جوانان را 9 درصد و نرخ سود تسهیلات از محل خرید اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن را 17/5 درصد و برای تسهیلات بدون سپرده مصوب 18 درصد اعلام کرد.

وی تصریح کرد : بانک مسکن سازمانی است که با اعطای تسهیلاتی مناسب، تسهیل کننده امر خانه دار شدن مردم است و این که انتظار داشته باشیم بانک برابر با قیمت املاک و با کمترین میزان سود، تسهیلات بپردازد، انتظاری زیاد و بالاتر از حد اختیار و توان بانک است. عمده تسهیلات بانک مسکن از محل سپرده هایی است که مردم در بانک سپرده می کنند و در این معادله، قیمت تمام شده پول و برآورد شورای عالی پول و اعتبار است که مشخص می کند بانک تا چه میزان می تواند نرخ سود تسهیلات خود را افزایش یا کاهش دهد. وی گفت خوشبختانه طی سال گذشته و امسال با افزایش میزان سرمایه بانک مسکن و در راستای حمایت از دهک های کم درآمد جامعه، زوج های جوان و خانه اولی ها؛ مسئولین ارشد بانک داوطلبانه نرخ سود تسهیلات بانک مسکن را در بخش تسهیلات از محل صندوق مسکن یکم کاهش داده، به 9/5 درصد در بخش خرید و ساخت در سراسر کشور و به 8 درصد در بخش خرید و ساخت در مناطق بافت فرسوده شهری تقلیل دادند و این فرصتی مناسبی برای متقاضیان مسکن بود تا با پس اندازهای خود در این بانک دولتی، تسهیلاتی مناسب و ارزان دریافت داشته و سرپناهی اطمینان بخش برای خانواده خود تهیه نمایند. وی گفت: استقبال مردم از طرح های بانک در سال های اخیر، مسئولین بانک مسکن و هم سیاست گزاران اقتصادی کشور را امیدوار نمود که در ادامه شاهد رونق بیشتر در بخش مسکن و متعاقبا پویائی در اقتصاد کشور خواهیم بود.

مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی در ادامه از شرایط و نحوه پرداخت تسهیلات بدون سپرده بانک مسکن جهت ساخت املاک واقع در مناطق بافت فرسوده شهری سخن به میان آورده، گفت: طی یک سال گذشته بالغ بر 850 واحد مسکونی در شهرهای استان، از تسهیلات 400 میلیون ریالی و 300 میلیون ریالی در ازای ساخت هر واحد مسکونی در این مناطق دریافت داشته اند و هم اکنون نیز با اعتباری که مجدد در اختیار استان قرار گرفته، شعب ما آمادگی پرداخت تسهیلات در این مناطق در کمترین زمان ممکن را دارند. لیکن انتظار می رود ساکنین محترم مناطق مزبور با مراجعه به اداره کل راه و شهرسازی استان و دریافت معرفی نامه، ضمن بهره جستن از تخفیف 50 درصدی هزینه صدور جواز از شهرداری، با دریافت تسهیلاتی مناسب و ارزان قیمت از بانک مسکن، در ساخت واحدی جدید، مقاوم و ایمن برای خانواده خود همت گارند.

امیری در خصوص میزان و نحوه کمک بانک مسکن به زلزله زدگان کرمانشاه افزود: از همان لحظه شنیدن خبر تاسف بار زلزله در استان کرمانشاه، بلافاصله همکاران ما همچون دیگر مردم خیرخواه کشور، به جمع آوری و ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی جهت هموطنان عزیز زلزله زده مبادرت ورزیدند و بانک با اعلام حساب شماره 6280231522222222 با عنوان کمک به زلزله زدگان استان کرمانشاه، اقدام به جمع آوری وجوه نقد خصوصا جهت تهیه کانکس به منظور اسکان موقت زلزله زدگان کرد. وی به نقل از دکتر بت شکن مدیر عامل بانک مسکن، وظیفه بانک مسکن را به عنوان بانکی مردمی و تخصصی در حوزه مسکن برای کمک به زلزله زدگان دو چندان دانست و از اعلام آمادگی کامل مدیران ارشد بانک در پذیرش عاملیت پرداخت تمامی تسهیلات بازسازی مناطق مزبور سخن گفته، اظهار داشت: بانک مرکزی ترجیح داد در این بخش، چند بانک دیگر نیز با بانک مسکن همکاری و مشارکت کنند لیکن در حال حاضر حدود 50 درصد از مجموع تسهیلاتی که دولت برای پرداخت به زلزله زدگان کرمانشاه پیش بینی کرده است، توسط بانک مسکن پرداخت خواهد شد. امیری میزان این تسهیلات را در مناطق شهری 350 میلیون ریال و با نرخ سود 5 درصد و در مناطق روستائی 250 میلیون ریال با نرخ سود 4 درصد و برای بازسازی و تعمیر مراکز تجاری تا سقف 120 میلیون ریال و برای خرید لوازم خانگی آسیب دیدگان از زلزله تا 100 میلیون ریال در قالب قرض الحسنه اعلام کرد.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000