چند توصیه به متقاضیان بازار اجاره

دسته بندی : اخبار مسکن
۱۳۹۷/۰۴/۰۵
اگرچه تحت تاثیر جهش قیمت مسکن در ماه گذشته، با افت ۲۲ درصدی معاملات مسکن روبه‌رو بوده‌ایم، اما آمارها حاکی از این است که میزان مراجعه به بنگاه‌های املاک برای اجاره آپارتمان رو به افزایش بوده است.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا به نقل از دنیای اقتصاد، این وضعیت البته طبیعی است چرا که فصل نقل و انتقالات در بازار مسکن آغاز شده و سررسید قرارداد بسیاری از مستاجران در یکی از ماه‌های تابستان فرامی‌رسد. در این میان لازم است مستاجران که ناگزیر به حضور در بازار متلاطم مسکن در حال حاضر هستند، بیش از پیش به توصیه‌ها توجه کنند.

یکی از خطاهای رایج مستاجران، عدم مطالعه اجاره‌نامه است. اغلب مستاجران پس از تنظیم قرارداد مایلند زودتر آن را امضا کنند و به دردسرهای جست‌ و جو پایان دهند. این در حالی است که اطلاع از بندهای اجاره‌نامه، چه آنها که از پیش در قرارداد منظور شده و در تمام قراردادهای اجاره یکسان است و چه آنها که به‌ صورت توافقی در پایین قرارداد قید می‌شود و در زمره شرایط مورد توافق طرفین است، موجب می‌شود مستاجران آگاهانه وارد فاز تعهد در قبال ملک و موجر شوند. اصولا دست موجران برای تحمیل محدودیت به مستاجران تا حدی باز است، اما در عین حال لازم است مستاجران از حقوق طبیعی خود همچون حفظ حریم خصوصی و تعمیراتی که بر عهده مالک است، مطلع باشند تا اگر مالک قصد تحمیل شرایطی از این دست را به مستاجر داشت، زیر بار نروند. در زمان تحویل آپارتمان نیز لازم است لیستی از کمبودها و خسارت‌های احتمالی وارد شده بر آپارتمان تهیه شود تا در زمان پایان قرارداد، با ادعایی از طرف موجر روبه‌رو نشوند. تحقیق درباره همسایه‌ها و مواردی از این دست نیز باید پیش از انعقاد قرارداد انجام شود چراکه اگر فرد بعد از امضای قرارداد متوجه مشکلات احتمالی ملک شود، برای لغو قرارداد باید ضرر و زیان بپردازد.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000