مدارس اجتماع‌محور در شهرهای جدید

دسته بندی : اخبار مسکن
۱۳۹۷/۰۷/۱۴
روش بهره‌برداری از مدارس اجتماع‌محور به نحوی است که در ساعات غیر درسی از حیاط و فضای مدارس که در شهرهای جدید بسیار بزرگ هستند استفاده شود، در حال حاضر شهر جدید هشتگرد نخستین شهر راه‌اندازی کننده این نوع از مدارس است.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، زهره داودپور عضو هیأت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید، در خصوص رویکرد جدید این شرکت در ساخت مدارس اجتماع‌محور بیان کرد: این ایده که از سوی وزیر راه و شهرسازی مطرح شده نقش ویژه‌ای در افزایش کیفیت فضای شهری در شهرهای جدید دارد چرا که این شهرها تفاوت‌هایی با سایر شهرهای کشور داشته و در حال حاضر با کمبودهایی در حوزه فضاهای فرهنگی و اجتماعی مواجه هستند به همین دلیل بسیار مهم است که از تمام ظرفیت‌های این شهرها به ویژه مدارس استفاده چند منظوره داشته باشیم.

داودپور با بیان اینکه تلاش داریم تا بتوانیم از مدارس در قالب موضوعات فرهنگی و اجتماعی استفاده کرده و آموزش‌هایی را در زمینه‌های غیردرسی به والدین و فرزندان ارایه دهیم گفت: این تجربه در بسیاری از کشورهای جهان دیده شده و تأثیرات بسزایی در این بخش داشته است.

وی ادامه داد: روش بهره‌برداری از مدارس اجتماع‌محور به نحوی است که در ساعات غیر درسی از حیاط و فضای مدارس که در شهرهای جدید بسیار بزرگ هستند استفاده شود، طبق آمارهای موجود حداقل مساحت دبستان‌ها در شهرهای جدید ۳ هزار متر، راهنمایی ۵ هزار متر و دبیرستان ۷ هزار مترمربع بوده و حتی در بسیاری از موارد فراتر از استانداردهای آموزش و پرورش احداث شده است.

داودپور از آغاز پروژه ساخت مدارس اجتماع‌محور به عنوان یک پروژه شاخص در برخی از شهرهای جدید مانند شهر جدید بهارستان خبر داد و گفت: اساس ساخت این مدارس با مراکز اموزش عادی تفاوت داشته و از ابتدا با توجه به هدف چند منظوره بودن آن ساخته می‌شود.

عضو هیأت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید ادامه داد: در حال حاضر شهر جدید هشتگرد نخستین شهر راه‌اندازی کننده این نوع از مدارس در بین شهرهای جدید است که موفق شد از فضای آموزشی موجود برای کاربری‌های دیگر نیز استفاده کند.

به گفته داودپور فضای کالبدی تنها بخشی از نیازهای تحقق این رویکرد بوده و بخش دیگر آن هماهنگی با آموزش و پرورش جهت تجهیز مدارس و نیروی انسانی است تا در ساعات غیردرسی از این فضاها برای گردهمایی وآموزش‌های فرهنگی استفاده شود.

این مقام مسوول با بیان اینکه شرکت عمران شهر جدید هشتگرد اولین شرکتی بود که توانست تفاهم نامه‌ای را در این راستا با آموزش و پرورش امضا کند گفت: در حال حاضر در شهرهای جدید امیرکبیر و علوی نیز اقداماتی در این حوزه در دست انجام است که امید است در آینده‌ای نزدیک توسعه یافته و در تمامی شهرهای جدید مشاهده شود.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000