نحوه برداشت بدون کارت از «مسکن‌کارت»

مشتریان بانک مسکن می‌توانند به دو طریق حضوری و اینترنتی از امکان «برداشت بدون کارت» بانک مسکن تا سقف روزانه ۲۰۰ هزار تومان بهره‌مند شوند.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا، به دنبال پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه ارایه خدمات بانکی در مجموعه شبکه بانکی کشور، بانک مسکن نیز با طراحی ابزارهای متنوع به ویژه در حوزه پرداخت و دریافت وجوه در این زمینه گام‌های موثری برداشته و بر ارایه سرویس‌های جدید متمرکز شده است. یکی از این سرویس‌ها «برداشت بدون کارت» است که بانک مسکن برای اولین بار در سطح کشور آن را راه‌اندازی کرد. با استفاده از سرویس برداشت بدون کارت می‌توان بدون همراه داشتن مسکن‌کارت از حدود 1900 دستگاه‌ خودپرداز فعال بانک مسکن در سراسر کشور برداشت وجه کرد.
برای دریافت خدمت از طریق این سرویس، مشتری دارای مسکن‌کارت با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک مسکن و با انتخاب سرویس «ایجاد برداشت بدون کارت» با وارد کردن مبلغ، رمز 5 تا 12 رقمی و شماره تلفن همراه شخص گیرنده وجه، یک شماره قبض برداشت بدون کارت (Ticket) 10 رقمی ایجاد کرده که توسط پیامک برای شخص مورد نظر ارسال می‌شود.
شخص گیرنده وجه با مراجعه به دستگاه‌های خودپرداز بانک مسکن بدون نیاز به استفاده از کارت با انتخاب سرویس «برداشت بدون کارت» با وارد کردن شماره Ticket دریافت شده توسط پیامک و نیز رمز این Ticket که باید از شخص دارنده مسکن‌کارت (ایجاد کننده Ticket) بخواهد، مبلغ مورد نظر را در یک یا چند مرحله برداشت کند.
هر مشتری دارنده مسکن‌کارت در طول یک شبانه‌روز می‌تواند حداکثر تا سه مرتبه و تا سقف 200 هزار تومان قبض برداشت بدون کارت ایجاد کند. دارنده Ticket و رمز مرتبط با آن نیز می‌تواند با استفاده از این سرویس در طول یک روز تا سه مرتبه و تا حداکثر 200 هزار تومان وجه نقد از دستگاه‌های خودپرداز بانک مسکن دریافت کند.
در شبکه پذیرندگان بانک مسکن (دارندگان دستگاه‌های پوز بانک مسکن) این سرویس تنها برای پذیرندگانی که مسکن‌کارت آنها دارای قابلیت انتقال وجه باشد، فعال است.
امکان درخواست صدور قبض برداشت بدون کارت از طریق اینترنت نیز فراهم است که پس از استفاده از این سرویس، شماره قبض مربوطه به شماره تلفن همراهی که اعلام شده، ارسال می‌شود.
در صورت نیاز، مشتریان بانک مسکن که از صدور مجوز برداشت بدون کارت برای شخص دیگر منصرف شده باشند، می‌توانند از طریق این سرویس، قبض برداشت بدون کارت خود را با وارد کردن کد پیگیری که در زمان صدور قبض از طریق سیستم اعلام شده و شماره تلفن همراه و مبلغ قبض، باطل کنند. این امکان تا پیش از اولین برداشت شخص استفاده کننده از قبض هم از طریق خودپرداز یا کیوسک بانک و هم از طریق درگاه اینترنتی ممکن است.
در عین حال قبض‌های برداشت بدون کارت دارای تاریخ انقضا بوده که روی رسید چاپی درج می‌شود و با گذشت این زمان، مبلغ باقی‌مانده به شکل خودکار به حساب کارت اصلی بازمی‌گردد.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000