استفاده از فن آوری های نوین در بخش مسکن

جلسه هم اندیشی مدیر شعب استان بوشهر و هژبریان رییس انجمن انبوه سازان به منظور انعقاد تفاهم نامه گسترش تعاملات متقابل با انجمن در دفتر مدیر استان تشکیل شد.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، در شروع جلسه عقیل زینلی مدیر شعب استان بوشهر ضمن عرض خیر مقدم، توضیحاتی در خصوص موضوع جلسه ارایه و هدف از تشکیل جلسه را تبیین و همراهی و همکاری بیشتر انجمن انبوه سازان با بانک عنوان نمود.

وی با تأکید بر اینکه کسب و کار حقیقی و تخصصی بانک مسکن در بخش مسکن می باشد و بیش از 300 شغل پسین و پیشین در ارتباط با این صنعت وجود دارد افزود: در صورت فعال شدن بخش مسکن، مشکل اشتغال که دغدغه امروز کشور است حل می شود. وی یاد آور شد 30% هزینه خانوار را هزینه بخش مسکن تشکیل می دهد و بعد از اشتغال، بخش مسکن یکی از اصلی ترین بخش ها می باشد.

مدیر شعب استان بوشهر افزود: فعالین و سرمایه گذاران بخش مسکن از ولی نعمتان ما هستند و بانک، دولت و مردم باید قدردان شما باشند. زینلی گفت: وقتی مردم فاقد قدرت خرید باشند عرضه و تقاضا با هم همخوانی نداشته رکود حاصل می شود که اگر تدابیری اندیشیده شود می شود به طور نسبی مسئله را حل کرد. در همین راستا بانک مسکن با تامین سرمایه و افزایش سقف تسهیلات قدرت خرید را افزایش داده و همچنین مشوق ها و مزایایی را در نظر گرفته است. حال باید به دنبال راه کارهای دیگر باشیم تا در سال آینده به مشکل برنخوریم. ضمن اینکه ما کاملاً خوش بین هستیم که بخش مسکن رونق خواهد گرفت.

در بخش پایانی زینلی گفت: باید به سمت رعایت الگوی مصرف برویم و رعایت فن آوری نوین را در دستور کار خود قرار دهیم ضمن اینکه هم اکنون نیز بخشی از این مصادیق در بخش احداث واحدهای مسکونی رعایت می شود.

پس از آن هژبریان رییس انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان بوشهر گزارشی از پیگیری های انجام شده در خصوص تنظیم تفاهم نامه فی ما بین بانک و انجمن ارایه نمود و اظهار داشت: جلسات متعددی در خصوص بازآفرینی محلات هدف با متولیان بخش مسکن استان داشته ایم که گاهاً منجر به نتایجی هم شد.

وی افزود: تمام انبوه سازان از مشتریان قدیمی بانک هستند و ما بانک مسکن را بانک خودمان می دانیم. وی اشاره کرد: چهره شهرها به دست انبوه سازان و سرمایه گذاران بخش مسکن زیبا می شود و درخواست انبوه سازان از متولیان صرفاً احترام است. باید سازمان هایی همچون شهرداری، مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن و... به کمک هم بیایند و با جمع آوری قوانین دست و پا گیر ، بافت فرسوده شهر را نوسازی و چهره شهر را دگرگون نمایند.

گفتنی است: در این جلسه انبوه سازان و سرمایه گذاران بخش مسکن به بیان مشکلات و موانع فراروی خود پرداختند که مقرر شد جهت رفع کاستی های موجود اقدامات لازم صورت پذیرد.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000