وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید از نمایشگاه صنعت ساختمان تشریح کرد:

سه مزیت صنعتی سازی در پروژه های ساخت و ساز

دسته بندی : اخبار مسکن
۱۳۹۸/۰۵/۰۶
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر آنکه صنعت ساختمان طی یک دهه گذشته با تحول اساسی روبه رو شده است، گفت: برای پیشرفت سریع تر این صنعت نیازمند آن هستیم که از تولیدات صنعتی پیشتیبانی اساسی انجام شود.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این نمایشگاه در رده تولیدات کشورهای پیشرفته دنیا برگزار شده است، عنوان کرد: مطابق با اظهارات شرکت های حاضر در این نمایشگاه بخش مهمی از تولیدات صنعتی ساختمان در بازار به فروش می رسند. به طوریکه یک سوم از مصالح ساختمانی عرضه شده در بازار از گروه تولیدات صنعتی هستند.

وی یکی از مهم ترین مسیرهای رونق صنعتی سازی را پشتیبانی از مبحث 11 مقررات ملی ساختمان دانست و افزود: برای رونق صنعتی سازی ساختمان در کشور نیازمند آن هستیم که با پشتیبانی از مبحث 11 مقررات ملی ساختمان بخش عمده ای از تولیدات این حوزه را به این سمت سوق دهیم.

اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود به برنامه دولت برای تولید سالانه 400 هزار واحد مسکونی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین سیاست های پیش بینی شده برای رونق تولید بخش مسکن تولید سالانه 400 هزار واحد مسکونی است. در حال حاضر در کشور سالانه حدود 350 هزار واحد مسکونی توسط مردم به شکل صنعتی و سنتی ساخته می شود.

به گفته وی در صورتی که سازنده ها در جریان اجرای طرح اقدام ملی از آیتم های مختلف صنعتی سازی استفاده کنند می توان امیدوار برنامه تولید مسکن با سرعت و کیفیت بیشتری به سرانجام برسد.

وزیر راه و شهرسازی در عین حال تاکید کرد: ایجاد بازار برای استفاده از مصالح صنعتی در حوزه ساخت و ساز سبب می شود که پروژه های تولید شده همزمان از سه مزیت عمده بهره ببرند.

وی به سه مزیت استفاده از آیتم های صنعتی سازی در بازار ساخت و ساز کشور به ویژه طرح ساخت 400 هزار واحد مسکونی از سوی دولت اشاره کرد و گفت: صنعتی سازی به طور همزمان منجر به کاهش زمان پروژه ساختمانی، کاهش قیمت و در نهایت افزایش کیفیت واحدهای مسکونی خواهد شد.

اسلامی تصریح کرد: زمانی در یک پروژه ساختمانی از روش های صنعتی استفاده می شود، طول دوره اجرای پروژه کاهش پیدا کند؛ در عین حال با رعایت ملاحظات زیست محیطی ، هزینه های اجرای پروژه کاهش پیدا می کند و در نتیجه با کاهش استهلاک پروژه، کیفیت اجرای پروژه ساختمانی افزایش قابل توجهی پیدا خواهد کرد.



ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000