معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی قم اعلام کرد

مشکلات اقتصادی دلیل عدم استقبال از تسهیلات بافت فرسوده قم است

دسته بندی : اخبار مسکن
۱۳۹۸/۰۷/۰۳
وضعیت اقتصادی و معیشتی را مانع اصلی استقبال نکردن مردم از تسهیلات بافت فرسوده است.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از وزارت را ه و شهرسازی، داوود طلوعی اظهار داشت: با توجه به قیمت ساخت مسکن، مبلغی که به‌ عنوان تسهیلات نوسازی مسکن پرداخت می‌شود، در سال‌های گذشته پاسخگوی نیاز بود، ولی امسال این مبلغ ناچیز است.

وی افزود: از سوی دیگر خانه‌های موجود در بافت فرسوده معمولا شامل چند واحد است و سود تسهیلات برای متقاضی سنگین می‌شود که این مساله یکی از موانع استقبال ساکنان از دریافت وام نوسازی منازل می ‌باشد.

وی در عین ‌حال بیان کرد: بافت ‌های فرسوده، ناکارآمد می‌ باشد و آسیب‌پذیری آن‌ ها در برابر حوادث طبیعی بالاست که از ساکنان این محله‌ ها انتظار می‌رود نسبت به نوسازی منازل خود اقدام کنند.

طلوعی افزود: دولت نیز متناسب با نوسازی، اعتباراتی برای خدمات روبنایی و زیربنایی محله‌های واقع در بافت فرسوده اختصاص می‌دهد و انشعاب‌های آب و فاضلاب، برق، گاز، مخابرات و اماکنی از جمله مدارس، مساجد و درمانگاه بازسازی می‌شود.

وی در ادامه گفت: از سال ۸۶ تا آذرماه سال گذشته، صاحبان ۱۰ هزار و ۹۶۳ واحد مسکونی واقع در بافت فرسوده برای دریافت تسهیلات نوسازی به بانک مسکن معرفی‌ و متقاضیان هشت هزار و ۷۴۱ واحد موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

وی بیان کرد: امسال سهم پرداخت تسهیلات به متقاضیان در استان قم ۴۰۰ واحد بود که تاکنون متقاضیان نوسازی ۱۲۳ واحد به بانک معرفی‌ شده‌اند.

به گفته معاون اداره کل راه و شهرسازی قم، ۲۸ درصد متقاضیان دریافت تسهیلات نوسازی ساکن خیابان جوب شور، ۱۹ درصد خیابان سمیه، ۱۴ درصد خیابان هفت تیر، ۱۰ درصد خیابان امامزاده ابراهیم(ع)، ۱۲ درصد خیابان خاکفرج، ۵ درصد خیابان ایستگاه، ۳ درصد خیابان آذر، ۴.۵ درصد خیابان زینبیه، سه درصد خیابان دروازه ری و ۴.۵ درصد نیز ساکن سایر محله‌ها بوده‌اند.

وی با بیان این‌که تسهیلات صرفا به متقاضیانی که در محدوده بافت فرسوده سکونت دارند، پرداخت می‌شود، گفت: طبق شیوه‌نامه ابلاغ‌ شده در فروردین‌ ماه امسال، میزان تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریال با سود ۹ درصد دوران مشارکت در نظر گرفته‌ شده است.

وی ادامه داد: وام در چهار مرحله ساخت خانه شامل پی و فونداسیون، اسکلت، سقف و نازک‌کاری از طریق کارشناس بانک تایید و پرداخت می‌شود.

طلوعی خاطرنشان کرد: این اقدامات باید از طریق آورده فرد انجام شود و پس از اتمام و تایید کارشناس بانک، قسط‌های تسهیلات به فرد پرداخت می‌شود.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000