توسعه و تحکیم مناسبات اقتصادی با دیگر کشورها
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا) دکتر خاندوزی در این مراسم با اشاره به نقش مهم وزارت امور اقتصادی و دارایی در ارتباطات اقتصادی با کشورهای خارجی گفت: نقش وزارت اقتصاد در مناسبات اقتصادی با سایر کشورها باید ارتقاء یابد و دستیابی به این هدف مستلزم قوی شدن خود ماست و در این مسیر وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی کشور باید با توانمندی بالا بتوانند مطالباتی را که از سوی دولت در حوزه مناسبات اقتصادی در دستور کار قرار میگیرد به بهترین نحو اجرا کنند.
وزیر اقتصاد در ادامه تاکید کرد: با فعال سازی کمیته ها و کارگروه های تخصصی در این زمینه، دستاوردهای خوبی برای اقتصاد کشور و تقویت نظام جمهوری اسلامی به ارمغان آید .
دکتر خاندوزی با بیان اینکه علیرغم وجود برخی محدودیت ها می توان دستاوردها و ثمرات بهتری برای اقتصاد کشور کسب کرد، افزود: دستیابی به این هدف منوط به همکاری تمام دستگاه ها و همچنین همت و تلاش مضاعف کارکنان و مدیران سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی است و اگر با باور به این هدف گام برداریم این دستاوردها در جهت تقویت موضع راهبردی جمهوری اسلامی مؤثر خواهد بود .