مدیرشعب استان یزد در دیدار با ناظرپولی بانک مرکزی گفت:

بانک مسکن، منضبط ترین بانک در حوزه پولی و مالی کشور است

ناظر پولی بانک مرکزی در استان و رئیس خزانه بانک ملی اصفهان با حضور در مدیریت شعب، ضمن بازدید از خزانه با مدیر شعب و کارکنان دایره خزانه و پول‌رسانی دیدار و در خصوص پول‌رسانی و تامین نقدینگی بانک گفتگو نمودند.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، مدیرشعب استان در این دیدار ضمن عرض خیر مقدم به ناظرپولی بانک مرکزی که به صورت مشترک در استان یزد و اصفهان حضور دارد، از همکاری و مساعدت وی با بانک مسکن تشکر نمود و گفت: حضور ناظر پولی بانک مرکزی در استان در رفع مشکلات تامین نقدینگی بانک های استان موثر بوده و موجب فعالیت بهتر و ارائه خدمات پولی مطلوب تر توسط بانک های استان شده است.

محمد غفوریان با ارائه گزارشی از میزان منابع، مصارف و مطالبات بانک مسکن در استان، گفت: رعایت ضوابط و الزامات بانک مرکزی برای بانک مسکن مهم بوده و موجب شده تا این بانک از منضبط ترین بانکها در حوزه پولی و مالی کشور باشد.

وی آمادگی این بانک را نسبت به همکاری همه جانبه با ناظر پولی بانک مرکزی را اعلام کرد و اظهار داشت: تامین وجوه نقد مورد نیز شعب و دستگاههای خودپرداز با مشکلات و کمبودهایی همراه شده که انتظار می رود با همکاری ناظرپولی در استان مرتفع شود.

غفوریان گرایش و ترغیب مشتریان به استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک را یکی از راهکارهای کاهش نیاز به وجوه نقد عنوان کرد و افزود: بانک مسکن به عنوان بانک پیشرو در ارائه انواع خدمات بانکی به صورت الکترونیک بوده است و محصولات و خدمات متمایزی را کنار خدمات حضوری خود ارائه می دهد.

وی در این باره افزود: یکی از تمهیدات بانک برای پاسخگویی به درخواست وجوه نقد و اسکناس نو مشتریان را امکان صدور کارت هدیه غیرحضوری خواند که اخیرا به سبد محصولات و خدمات الکترونیک بانک افزوده شده و به مشتری این امکان را می دهد بدون نیاز به حضور در شعبه کارت هدیه الکترونیک را جهت اهدا به عزیزان خود صادر کند.

ناظر پولی بانک مرکزی در استان یزد ضمن تشکر از همکاری بانک مسکن اظهار داشت: نظارت بانکی موثر از جمله پیش شرط‌های اساسی برای حصول اطمینان از صحت عملکرد نظام اقتصادی کشور است. هدف اصلی نظارت بانکی، حفظ ثبات نظام مالی و افزایش اعتماد به آن از طریق کاهش ریسک برای سپرده‌گذاران است.

حجت اله اخوان با ارائه گزارشی از میزان نقدینگی و وجوه استان تاکید داشت: تشویق و ترغیب مشتریان به استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک و کاهش مبادله اسکناس موجب جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی جهت تجدید چاپ اسکناس خواهد شد.

وی افزود: بانک مرکزی در تلاش است با حفظ و کنترل نقدینگی و وجوه نقد، نیاز مراودات نقدی مشتریان را پاسخگو باشد و برای تامین وجه نقد جهت روزهای پایانی سال تمهیداتی را اندیشیده است.

گفتنی است، ناظرین پولی بانک مرکزی در استان ها وظیفه کنترل نقدینگی بانک ها، جمع آوری و ارسال آمار بانک ها، پشتیبانی و توزیع نقدینگی و انتقال مازاد آن را به بانک مرکزی برعهده دارند.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000