اقدامات مدیریت شعب استان خوزستان در دولت چهاردهم تشریح شد:
بانک مسکن با تمام توان در کنار مردم و دولت/ پرداخت ۹۴ هزار و ۵۲۱ میلیارد ریال تسهیلات در دولت چهاردهم
به گزارش خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ یاور عسکری مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان در تشریح اقدامات این مدیریت در طول دولت چهاردهم بیان کرد: بانک مسکن بهعنوان یکی از بازوهای توانمند دولت در بخش عمرانی، نقش بیبدیلی در خانهدار کردن مردم و حمایت از طرحهای عمرانی ایفا کرده است.
عسکری با اشاره به پرداخت 133 همت سهمالشرکه در طرح نهضت ملی توسط بانک مسکن در کل کشور گفت: در مدیریت شعب خوزستان از ابتدای این طرح تاکنون، تعداد 14 هزار و 817 فقره تسهیلات به مبلغ 66 هزار و 441 میلیارد و 790 میلیون ریال پرداخت شده است.
وی با اشاره به پرداخت 94 هزار و 521 میلیارد ریال تسهیلات در مدیریت این استان در دولت چهاردهم، گفت: مدیریت شعب بانک مسکن استان خوزستان در بخش مشارکت مدنی (ساخت) تعداد 536 فقره تسهیلات به مبلغ 8 هزار و 299 میلیارد ریال پرداخت کرده است.
مدیر شعب استان خوزستان افزود: در بخش سهمالشرکه تعداد 5 هزار و 354 واحد با مبلغ 14 هزار و 408 میلیارد ریال، خرید مسکن تعداد 5 هزار و 506 واحد با مبلغ 30 هزار و 544 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وی بیان کرد: در بخش قرضالحسنه شامل ازدواج و فرزندآوری، تعداد 7 هزار و 538 واحد با مبلغ 12 هزار و 552 میلیارد ریال، جعاله 3 هزار و 569 فقره با مبلغ 5 هزار و 693 میلیارد ریال، مرابحه تعداد 7 هزار و 304 واحد با مبلغ 22 هزار و 794 میلیارد ریال و در بخش بافت فرسوده، تعداد 170 واحد با مبلغ 761 میلیارد و 290 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
عسکری تأکید کرد: بخش عمده این تسهیلات با تلاش شبانهروزی کارکنان بانک مسکن جهت خانه دار شدن مردم خوزستان پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک مسکن خوزستان تاکید کرد: این بانک با تمام توان در کنار دولت و مردم ایستاده و به ایفای نقش خود در توسعه عمرانی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان ادامه خواهد داد.







